• +386 40 68 68 53
  • info@tredent.si
  • Pon - Pet: 7:00 - 20:30 - po dogovoru

Zobozdravstveni center Tredent je nov zobozdravstveni center z izkušeno ekipo. Center sta ustanovila Jure Gačnik in Teja Gačnik leta 2018, terapevtsko ekipo pa dopolnjujeta še Blaž Pirc in Tom Kobe.  Smo povsem samoplačniška ordinacija, saj želimo pacientom nameniti več časa, s tem pa tudi boljšo zobozdravstveno in socialno izkušnjo. Naš cilj je ohranjati zdravo ustno votlino naših pacientov in pri nadomeščanju izgubljenih zob dosegati čimtrajnejše in kakovostne rešitve. 


 

JURE GAČNIK, dr.dent.med, specialist oralni kirurg, je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina, leta 2011. Ob zaključku je prejel tudi Oražnovo priznanje za najboljšega diplomanta dentalne medicine. Eno leto kasneje je pričel s specializacijo iz oralne kirurgije, ki jo je zaključil leta 2016. Nato je delal kot oralni kirurg v ZD Novo mestu do leta 2018, ko je začel s privatno prakso v domačem mestu Trebnje, kjer opravlja oralno kirugijo v sklopu zobozdravstva. Je član Mednarodnega združenja za implantologijo (ITI) ter član Združenja za maksilofacialno in oralno kirurgijo (ZKMOKS). Redno se udeležuje mednarodnih izobraževanj in tečajev  iz implantologije in oralne kirurgije v Sloveniiji in tujini. Kot gostojuči kirurg sodeluje tudi z nekaterimi večjimi zobozdravstvenimi centri po Sloveniji.


 

TEJA GAČNIK, dr.dent.med,  je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina, leta 2011. Zatem se je zaposlila v ZD Šiška in bila zadnje leto vodja oddelka za otroško zobozdravstvo. Od leta 2018 je zaposlena v Zobozdravstvenem centru Trebnje. Odlikuje jo izreden občutek za delo z ljudmi, tako odraslimi kot z otroci. Pri otrocih je še posebej pomebna zgodnja izkušnja z zobozdravnikom, zato je eden njenih ciljev tudi otroku prijazno zobozravstvo.


 

BLAŽ PIRC, dr.dent.med.  je študij dentalne medicine na Medicinski fakulteteti v Ljubljani je končal leta 2012. Istega leta je pričel z delom v Zdravstvenem domu Novo mesto.  Redno obiskuje strokovne seminarje, kjer se seznanja z novimi postopki in materiali v zobozdravstvu. Njegova želja je celostni pristop do pacienta, brez časovnih in tehničnih omejitev, z namenom, da skupaj pridemo do najboljše rešitve.


 

TOM KOBE, dr. dent. med. Z zobozdravstvom sem se podrobneje seznanil v četrtem letniku srednje šole, ko sem si pri padcu poškodoval sprednje zobe. V teh nesrečnih okoliščinah sem spoznal čudovitega zobozdravnika, ki je moje težave rešil hitro, brez bolečin in z vrhunskim estetskim rezultatom. V trenutku sem se navdušil za svet, kjer se srečujejo ročne spretnosti, visoka tehnologija, delo z ljudmi in vpis na medicinsko fakulteto je bil le še korak oddaljen stran. Pri mojem delu je v središču pozornosti pacient. Vedno se trudim prisluhniti njegovim željam in težavam, jih učinkoviti rešiti in obisk zobozdravnika spremeniti v prijetno doživetje, kot sem ga imel tudi sam. dr


 

Naše asistentke

Ordinacije so vrhunsko opremljene, ambient pa prijeten, sproščujoč.

®Vse slike so avtorsko zaščitene in jih brez privoljenja avtorja (Jure Gačnik) ni dovoljeno razmnoževati ali javno objavljati